Хэвлийн өөх хайлуулах шидэт ус?
Өвөл цагт хүн болгон халуун шөлтэй хоолонд дуралцгаадаг.
Шөлтэй хоол нь бээрсэн гар, хүйтэн биеийг дулаацуулдаг билээ.
Шөлтэй хоол нь бээрсэн гар, хүйтэн биеийг дулаацуулдаг билээ.
Гэвч бидний өвөл цагт их хэмжээгээр иддэг шөлтэй хоол нь давс мөн хоол амтлагч их агуулдаг учраас гэдэс хэсгээр таргалах хамгийн амархан арга болж өгдөг.
Өвлийн цагт хэрхэн өөрийн биеийн галбираа хадгалах вэ?
Хэвлийн илүүдэл өөх хайлуулах шидэт цайг танилцуулж байна.
Цай бэлдэхэд хэрэгтэй зүйлс : Цэвэр ус, Цагаан гаа, Нимбэг, Өргөст хэмх, Гааны навч
1. Цэвэр ус
2литр цэвэр ус (шүүж цэвэршүүлсэн) бэлдэнэ.
2. Цагаан гаа
1цайны халбагатай хэмжээгээр цагаан гааг жижиглэж бэлдэнэ.
3. Нимбэг
1дунд зэргийн халбаганы хэмжээтэй нимбэгээ хэрчиж бэлдэнэ.
4. Өргөст хэмх
1тал өргөст хэмхийг хэрчиж бэлдэнэ.
5. Гааны навч
12ширхэг гааны навчийг угааж цэвэрлэж бэлдэнэ.
Дээрх бэлдсэн зүйлсүүдээ усандаа бүгдийг хийж,
уухынхаа өмнөх өдөр бэлтгэж, маргаашнаас эхэлж ууж эхэлнэ.
уухынхаа өмнөх өдөр бэлтгэж, маргаашнаас эхэлж ууж эхэлнэ.
Ингээд цай бэлэн боллоо.
Нэг дор их хэмжээгээр уух биш
1цаг тутам ойр ойрхон уухыг зөвлөж байна.
Web site : wonjinbeauty.com
Email : w.mongol@pwj.co.kr
Facebook id : Wonjinmn
Kakao Talk id : Wonjinmn
Tel : 010-4370-3331 / 070-4706-8636
Comments
Post a Comment